marea asfaltare (wireless)

200405201608

marea asfaltare
locuitorii străzii mele sunt deosebit de îndatoraţi edililor sectorului pentru marea asfaltare de care avem onoarea să beneficiem zilele acestea. trăiască alegererile locale, şi nu numai! :-)

treaba nasoală e că ne-au luat curentu’, da’ presupun că nu le putem avea pe toate.

2 Comments »

  1. Cu ocazia lu alegerile astea lu’ parintii mei le-a bagat conducta de apa pe strada unde e casa in care stat bunica care a stat acolo toata viata ei fara apa curenta decit cu apa de la fintina Jidocut (adica fintina facuta de jidov) de unde-i aduceam si io apa cind o vizitam (era putin salcie, imi aduc aminte) care nefiind ei decit vreo citeva case pe strada n-a prezentat importanta pentru diferitii dobitoci ce s-au preindat pe la primarie dar acuma curge apa la cismeaua de linga drum asa mi-a zis taica-meu la telefon ieri si a mai zis taica-meu ca pe la toamna-iarna o trag si in casa ca acuma nu pot (sau pot da’ nu vrea ei) ca-s straturile pe drum si nu e nimic mai important pentru un roman decit straturile cu rosii, castraveti si varza care ii demonstreaza ca poate supravietui indiferent ce naiba se mai poate intimpla ca doar n-o sa dau atitia bani cind le pot creste in gradina MEA si daca am stat atitia ani fara apa in casa mai putem rezista pina la toamna, nu? ca doar gazu’ l-au bagat acum vreo trei-patru ani daca bine imi aduc io aminte (am si o poza unde se vede clar teava de gaz) acuma mai ramine numa’ telefonul fix care am facut cerere acum 12 ani si inca se mai gindesc aia, am vorbit io odata cu un fost coleg de faculte – ala micut si mai indesat care era la Automatizari si care acum e la telecomu’ lu’ ma-sa – si a sunat ala in stinga si in dreapta si mi-a zis ca nu-i nici o sansa, noroc ca e acoperit de operatorii de telefonie mobila si cum i-am luat lu taica-meu un mobil pot sa dau de ei chiar daca-s acolo asa ca nu-mi fac mari griji. Ocna-Dej ii zice, da.

    Comment by catindatu — 20040522 @ 2004
  2. și putem găsi alte câteva milioane de exemple, fără a se pierde nimic din unicitatea fiecăruia. cu ocazia asta ți-am și vizitat pozele de-acasă, o zonă superbă! servus!

    Comment by andreiard — 20040522 @ 2159

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2023 andreiard | powered by WordPress with Barecity