jurnal înfumurat (6)

200612231146

da da, a apărut şi tusea. şi s-a amplificat foarte tare pofta de fumat. am o poftă dementă să respir fum de tutun! asta e o poftă sănătoasă deja, nu mai e, parcă, o nevoie. hehe, de câte tertipuri suntem în stare, pe dinăuntru! minciuna se exersează şi perfecţionează în primul rând în dialog cu sinele, clar. ăştia suntem.

insomnia persistă însă. chiar dacă adorm la un moment dat, mă trezesc foarte des din somn. asta e o chestie obositoare… încă există şi durerile în piept, deşi senzaţia de sufocare s-a mai diminuat.

de n-ar fi pofta asta ucigătoare! :-) sunt radu, am 31 de ani şi-s prea prost să-nţeleg unele lucruri. n-am mai fumat de vreo 86 de ore (a devenit chinuială mare să calculez orele, de data viitoare bag zile :))

2 Comments »

 1. Baga zile la greu! :)

  Comment by irina — 20061223 @ 2038
 2. Buna Radu,
  eu sunt Diana si azi a a 5-a zi in care nu mai fumez. Am 25 de ani si fumez de la 16 ani.
  Am avut perioade cand fumam si cate un pachet pe zi. Nu am incercat niciodata sa ma las pana acum, nu am vrut. Imi place sa fumez si n-am vrut sa ma gandesc niciodata la cat de periculos este fumatul pentru sanatate. La serviciu am un coleg de 50 de ani care schioapata de un picior, il taraste putin atunci cand merge. L-am intrebat in gluma ce are la picior si a spus: ..e o poveste lunga… Apoi am aflat ca avut un accident cerebral vascular din cauza fumatului, nu si-a putut misca partea stanga a corpului luni de zile iar dupa luni integi de eforturi si gimnastica recuperatorie aputut sa merga din nou. Doctorii i-au spus ca daca nu se lasa de fumat nu il mai ajuta!
  Mie imi place sa fumez,mai ales cand ies,la cafea…dar mi-e frica de boala si de moarte!!! Si m-am tot gandit ca nefumatorii se pot distra si fara tigari! Cred ca este o chestie de obisnuinta,dupa o vreme uiti ca exista tigari si nu le mai simti nevoia.
  De exemplu, eu nu am nici o problema sa traiesc si sa ma simt bine fara droguri, nu am incercat niciodata si pentru mine ele nu exista. Nu-mi fac nici placere, nu le simt nici lipsa,sunt total indiferenta fata de ele. La fel e si cu tigarile cred, dupa o perioada imi vor deveni indiferente, cred, sper!!! Si nu vreau sa mai fumez nici o singura tigara niciodata!!!
  Cred ca imi e mai usor sa nu fumez deloc decat sa fumez numai una!
  In ceea ce priveste efectele secundare,de azi am dureri de cap, in rest nimic. Dorm destul de bine, dar ma doare capul de azi dimineata. Beau cafea si ceai de menta…si ajuta. Seara acasa stau la masa si beau ceai antistress in loc de tigara…sper sa-mi treaca durerile de cap, dar cica efectele astea pot dura pana la 3 saptamani. Dupa am scapat!!!!!!!!

  Comment by diana — 20071030 @ 1556

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 andreiard | powered by WordPress with Barecity