parcul tineretului, tarlaua la dom’primar

201003031047

citesc în EVZ acum câteva zile cum că dom’primar Oprescu s-a hotărât el să-i fută câteva construcții mărețe fix în parcul Tineretului. aqua land, arene pentru spectacole, parcări, d-astea. vorba cuiva, ține-le mintea ocupată cu tot felul de căcaturi, să nu cumva s-aterizeze-ntr-un parc verde și să se gândească la ei și ale lor! dă-le aqua land, mall-uri nesfârșite, mind-blowere și caca-macăre. doar doar o vedea careva că faci și tu ceva pentru țară și cetățenii ei. are și amărâta noastră capitală câteva pete de verde și ăștia sar pe ele frate, n-am văzut așa ceva! betoaneee! fi-mi-ar scârbă de voi, aia e! vă doresc numa’ verde-n față! în fața ochilor zic. Oprescu ăsta are blog? tre să aibă! ia să-i futem o căutare, ia…

pîsî: haolo, și ca să nu uit: dom’primar, da’ cu groapele, dom’primar, ce ne faceeem?! alea dîn stradă zic, da! haoloo, că-i ca-n vremea lu’ Hahalaicu, dom’primar, și nu vă face deloc cinste treaba asta, zău! așa, gata.

2 Comments »

  1. Vecine, am fugit sa dau o tura de parc cat il mai avem. M-am indignat pana la maduva si mi se si zbate un ochi! Cretinii dracului. Sa inverziti bine!

    Comment by Andrei — 20100311 @ 1226
  2. bre, io încă sper că nenii de la EVZ au înțeles prost… auzisem cum că nu tocmai în parc vor să facă alea, ci între parcul mare și ăla mic, pe o limbă de pământ destul de mare. dar nu știi niciodată, până nu vezi ce-o ieșit. asta dacă nu ne strângem și cerem proiectu’ la primărie ;-)

    Comment by andreiard — 20100311 @ 1233

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2023 andreiard | powered by WordPress with Barecity