prietenii vinului: Chianti (mai de soi)

201006031147

da da, aseară iar am mers la Ginger și ne-am făcut de cap. Chianti zic. cu vișine, calcar de faleză, migdale, praf, violete și păreri împărțite și-nmulțite.

chianti (simplu, classico, rúfina)

first breath

contour

enira
<20100602 – restaurant Ginger, București>

6 Comments »

  1. wow, ce dark e Alin :)

    Comment by Ciprian — 20100603 @ 1317
  2. daa, el e partea-ntunecată a grupului, adevărata materie cenușie ;-)

    Comment by andreiard — 20100603 @ 1359
  3. partea-ntunecată a grupului? Hmmm…

    Comment by alibus — 20100603 @ 1526
  4. da bre, eminența cenușie, stuff, you know… :-) doar ești singuru’ cu master, au? :-P

    Comment by andreiard — 20100603 @ 1534
  5. ahh…mi-ai adus aminte ca nu mi-am facut lucrarea :(

    Comment by alibus — 20100603 @ 1655
  6. ultimul aliniat din dreapta-nspre ceru’ gurii meritqa toate laudelelelele…De restu’ nu stiu nimic da’ ma bazez pe-acel nipozzano al carei inc-un exemplar sade inspre o alta zi cu soare..:)

    Comment by toni — 20100614 @ 2032

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2017 andreiard | powered by WordPress with Barecity