prietenii vinului: Chianti (mai de soi)
da da, aseară iar am mers la Ginger și ne-am făcut de cap. Chianti zic. cu vișine, calcar de faleză, migdale, praf, violete și păreri împărțite și-nmulțite.
<20100602 – restaurant Ginger, București>
da da, aseară iar am mers la Ginger și ne-am făcut de cap. Chianti zic. cu vișine, calcar de faleză, migdale, praf, violete și păreri împărțite și-nmulțite.
<20100602 – restaurant Ginger, București>
RSS feed for comments on this post. TrackBack URI
wow, ce dark e Alin :)
daa, el e partea-ntunecată a grupului, adevărata materie cenușie ;-)
partea-ntunecată a grupului? Hmmm…
da bre, eminența cenușie, stuff, you know… :-) doar ești singuru’ cu master, au? :-P
ahh…mi-ai adus aminte ca nu mi-am facut lucrarea :(
ultimul aliniat din dreapta-nspre ceru’ gurii meritqa toate laudelelelele…De restu’ nu stiu nimic da’ ma bazez pe-acel nipozzano al carei inc-un exemplar sade inspre o alta zi cu soare..:)