… şi fura de rupea!

200403291553

ferma natural
regulat, ca un metronom, românul din imagine se înfruptă din motorina bietei dubițe de firmă, totalmente fără apărare dubița. și firma, nu că i-aș lua apărarea distinsului patronat român. acuma… nu pot băga mâna-n foc până la umăr că e vorba de un hoț, dar toate elementele duc într-acolo. busted!

m-am gândit dacă să anunț firma cu pricina. totuși, dacă am de gând să-l dau în gât pe hoț, atunci am s-o fac numai după ce îl voi anunța în prealabil. trebuie să i se dea și omului o șansă (maxim una!) să se corecteze, nu?

:-(

7 Comments »

 1. fara sansa. el ce sansa le-a dat patronilor sa gaseasca benzina furata? :)) huo!

  Comment by Adi — 20040329 @ 1729
 2. Go Radu Go! :)
  Make the things change!
  The guy has gloves, he seems to not be at his first attempt.
  If you think you should, do it!

  Comment by Arnaud — 20040330 @ 0010
 3. heh… it’s the third time I saw this. maybe I’ll let him know I know :-D

  people, if something happens to me, you know what could have happened, right? :-)

  Comment by andreiard — 20040330 @ 0836
 4. poza a ajuns exact la cine trebuie, sunt seful lui, merci

  Comment by romeo — 20040330 @ 1415
 5. după o discuție cu vecinul meu, cel din imagine, am decis să șterg imaginea. lucrurile au luat o întorsătură pe care n-am gândit-o niciodată, iar eu nu vreau să mă implic în acest mod în viața oamenilor. încercasem o încadrare la poză astfel încât să nu se poată vedea nici omul nici numărul sau firma mașinii. asta pentru că intenția mea a fost doar de a arăta ceva deja obișnuit în România, nu și de a “demasca” în vreun fel pe cineva, există altă lume care face asta. numai că nu am fost suficient de atent și am creat probleme inutile. le cer scuze tuturor celor implicați.

  Comment by andreiard — 20040419 @ 1732
 6. Auzi mai baiatule..am vazut k tot faci poze vecinilor nostrii si le postezi aici. A trecut ceva timp de cand ai pus poza asta cu tatal meu si de cand ai trimis-o sefilor lui si acum mi-am adus aminte de ce ai putut sa ne faci atunci.
  Sa stii k n-am uitat ce s-a intamplat din cauza ta si nu vreau sa-ti spun de cate ori am vrut sa vin sa-ti sparg fatza…si nu numai eu.
  Eu zic sa iti vezi de viata ta,sa pui poze cu familia ta si sa nu te mai frece grija de viata altor oameni.

  Comment by Madalina — 20100812 @ 1539
 7. dragă Mădălina, au trecut mai bine de 6 (șase!) ani de când cu povestea asta! îmi pare rău că nu poți uita și-mi pare rău și de ce s-a întâmplat atunci. dar am să te rog să ai puțină răbdare și să citești mai jos:

  1. nu prea ai citit cu atenție ce-am scris pe-aici. îți subliniez eu câteva treburi: mi-am mai cerut iertare, inclusiv față în față tatălui tău, deși mi-a pomenit ceva de “dat foc la casă”; n-am anunțat eu șefii firmei, au ajuns ei printr-o întâmplare aici pe site; am încercat să nu fie recognoscibil în poză omul, dar din păcate oamenii au recunoscut culorile firmei de pe mașină. etc.

  2. tu ai văzut ce scriu eu pe-aici, de aproape 7 (șapte!) ani încoace? pe bune, ți se pare că asta fac, că “mă freacă grija de viața altor oameni”? îți spun eu că nu! n-am treabă cu viața voastră, vă doresc tuturor una plină de învățăminte și bucurie, exact cum mi-o doresc și mie.

  3. nu înțeleg de ce, din moment ce omul era complet nevinovat, s-au agravat lucrurile în asemenea hal! sunt convins că, până la urmă, a fost vorba și de-o neînțelegere acolo, în firmă.

  4. din păcate eu nu te știu nici măcar din vedere. probabil că erai mică atunci, iar acum ai crescut și ți-ai dori să faci cumva dreptate tatălui tău. am să-ți trimit un email la adresa pe care ai lăsat-o odată cu comentariul tău, așa încât, dacă tu consideri că aș mai putea răspunde unor întrebări despre ce s-a petrecut atunci, voi fi fericit s-o pot face.

  Comment by andreiard — 20100812 @ 1939

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 andreiard | powered by WordPress with Barecity