foxi in lumea celor care nu (prea) cuvanta

200701231815

fac cum fac porcusorii astia doi de catei ai mei si mai pleaca din curte in cate-o noapte. nu prea am cum sa-i opresc, asa ca pana schimbam gardul… o sa tot cutreiere prin vecini. apropos de vecini: acu vreo cateva zile foxi n-a aparut o zi si-o noapte acasa. ne-am tot intrebat ce-o fi cu ea, ca nu mai facuse asta niciodata. azi am aflat ce se intamplase: un cretin cu creierul incet ca un caltabos rece a prins-o si-a legat-o cu sarma de-un picior. azi dimineata a aratat primele semne de ceva in neregula la picior si am eliberat-o de chinul sub forma de sarma otelita care-i ranea carnea. bai nene, din ce dumnezeii mamii lor sunt facuti oamenii astia?! i-as strivi! le-as da foc sa-i vindec! vreau sa-l prind pe-ala care-a facut asta! vreau sa-i leg coaiele cu sarma otelita de-o cumpana de prin baragan si sa-l las acolo pana moare de sete! da-i-ar viata numai metal rece, imbecilu dracului! de n-ar mai fi!

6 Comments »

  1. :( offff

    Comment by when she comes — 20070123 @ 1839
  2. eu am fost in vacanta 2 sapt si am lasat pisica cu 5 pui intr-un loc mai ferit curtea casei, pe care casa o impartim cu 3 alte familii. le-am lasat cu un munte de mancare, apa, nisip..ma rog, tot tacamul…au otravit-o, si pe ea si puii….si de atunci, de cate ori plec de acasa ii decuplez de la retea…zilnic…asa ca, ai fost oarecum norocos

    Comment by alharumi — 20070123 @ 2020
  3. of, doamne…. azi cand am venit de la scoala… am vazut un catel in mijlocul strazii cu matele pe din-afara. am crezut ca ma arunc in fata masinii si mi-am zis ca mai bine fac accident decat sa omor un biet animal.

    Comment by mystique — 20070123 @ 2158
  4. rai romanii astia… nu stiu ce e cu ei, parca au rautatea si nesimtirea in sange.

    Comment by pantera ciroz — 20070124 @ 0415
  5. daca cu porcu’, vaca, gaina, se poarta ca niste cretini, desi au beneficii de pe urma lor, cu un ciine sau o pisica se poarta mult mai rau, ca nu au nici un beneficiu.
    am fost intr-un an la Cernica la ‘strand’, unde-i o tentativa de padure, cica la iarba verde. nu mai era verde, era alba de hirtii si plastice – si d-abia incepea sezonul. dar mai rau ca asta am vazut hoituri de ciini vagabonzi legati de pomi si hacuiti. si nu am gasit decit o singura explicatie: cei cu bullterieri, etc etc etc, momesc cite-un amarit de ciine vagabond, il baga-n portbagaj si apoi il leaga de un pom, ca s-aiba ciinele lui pe ce se antrena.
    astia-s cetatenii bucurestiului. my fellow countrymen. pe unul ca asta cica tre’ sa-l feresc pe trecere, tre’ sa-l respect, e om, are doua picioare, deci e superior…. superior genunchiului broastei cu siguranta nu e. i-as tortura, dar nu ca sa-i omor.. numai sa-i ranesc. si cind se face bine, inc-o data. si inc-o data. incet. chinezeste. si tot n-as rascumpara sufletele cateilor si ale altor animale.

    Comment by april — 20070124 @ 1109
  6. Cum mai e ? Nu s-a infectat nu ?

    Comment by Irinuca — 20070128 @ 1725

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License.
(c) 2024 andreiard | powered by WordPress with Barecity